Κορονοϊός: Με Κεραμέως η σημερινή τακτική ενημέρωση

Κορονοϊός: Με Κεραμέως η σημερινή τακτική ενημέρωση
Η Νίκη Κεραμέως στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά Eurokinissi

Η Νίκη Κεραμέως θα βρεθεί στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών του Υπουργείου Υγείας. Παρόντες Παπαευαγγέλου και Κοντοζαμάνης, απών ο Μαγιορκίνης.

Με τη Νίκη Κεραμέως στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας στις 18:00 της Παρασκευής.

Μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα βρίσκεται και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ “Αττικόν” και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Παράλληλα, στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας, ενώ απών θα είναι ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Η παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετίζεται με τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης, η οποία προσανατολίζεται στην αναστολή της λειτουργίας και των δημοτικών σχολείων σε όλη την χώρα, προκειμένου να περιοριστεί η κινητικότητα και η μετάδοση του κορονοϊού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα