Κουτσούμπας για ΕΣΥ: Νομοσχέδιο-έκτρωμα, σπρώχνει τους ασθενείς στα κοράκια της Υγείας 

Κουτσούμπας για ΕΣΥ: Νομοσχέδιο-έκτρωμα, σπρώχνει τους ασθενείς στα κοράκια της Υγείας 
Eurokinissi

Σε ανυποχώρητο αγώνα για την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία, κάλεσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, από το βήμα της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ.

“Πάρτε πίσω τώρα το νομοσχέδιο – έκτρωμα”, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με το σχέδιο νόμου για την δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Ο κ. Κουτσούμπας, υπογράμμισε πως το νομοσχέδιο για το ΕΣΥ έχει ήδη απορριφθεί από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και από σύσσωμο τον ιατρικό και υγειονομικό κόσμο.

Τόνισε ακόμη, σύμφωνα με τον 902, οτι το νομοσχέδιο αποτελεί “αντιδραστική συνέχεια και ταυτόχρονα αντιδραστική τομή, που συνδιαμορφώθηκε από τα κοράκια της Υγείας και τους κλινικάρχες”, προειδοποιώντας ότι θα κάνει αναγκαστικό μονόδρομο για τους ασθενείς τον ιδιωτικό τομέα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στους απεργούς γιατρούς και υγειονομικούς που βρίσκονται έξω από τη Βουλή και κάλεσε σε ανυποχώρητο αγώνα για την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία.

Νωρίτερα ο κ. Κουτσούμπας βρέθηκε μαζί με τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας.

Eurokinissi

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα