Κουντουρά: "Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της"

Η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά
Η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά EUROKINISSI

Σε δήλωσή της η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ξεκαθαρίζει, πως "συνειδητά παραμένει μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια", δηλώνοντας πως δεν διαπραγματεύεται το δικαίωμά της να ψηφίσει κατά συνείδηση.

«Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον» τονίζει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σε αποκλειστική δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η οποία προσθέτει ότι δεν διαπραγματεύεται το δικαίωμά της να ψηφίζει κατά συνείδηση.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Κουντουρά έχει ως εξής:

«Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.

 Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Σημειώνεται, ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Βασίλης Κόκκαλης, Κατερίνα Παπακώστα, Κώστας Ζουράρις και Σπύρος Δανέλλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ψήφος εμπιστοσύνης, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βούτσης: Διήμερη συζήτηση και ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης

Παπαχριστόπουλος: Τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης

Χρυσοβελώνη: "Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της"

Σαρίδης: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Κατσίκης: Φύγαμε υπηρετώντας την πατρίδα και όχι το κόμμα

SHARE:

24Media Network