Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση να προχωρήσει στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας Εurokinissi

Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, ζητά ο Δ. Κουτσούμπας για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες της πανδημίας, παράλληλα με τα προγραμματισμένα χειρουργεία. "Είναι ντροπή ο ιδιωτικός τομέας εν μέσω πανδημίας να θησαυρίζει".

«Η κυβέρνηση εκτός από το γενικότερο lockdown, έχει κηρύξει και lockdown στα χειρουργεία, τις θεραπείες και τη νοσηλεία σοβαρών νοσημάτων στα δημόσια νοσοκομεία. Μόνο που τώρα τα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, τα οποία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία covid, γεμίζουν με ράντζα και αδυνατούν να σηκώσουν το μεγάλο βάρος της νοσηλείας ακόμα και ασθενών covid, την ίδια ώρα που στον ιδιωτικό τομέα υγείας υπάρχουν νοσοκομειακές κλίνες, κλίνες ΜΕΘ και προσωπικό. Είναι ντροπή ο ιδιωτικός τομέας υγείας εν μέσω πανδημίας να θησαυρίζει!» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την «ασφυκτική κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής».

«Η κυβέρνηση εδώ και τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να προχωρήσει στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, για να αντιμετωπιστούν οι σημερινές οξυμένες ανάγκες της πανδημίας, πριν να είναι αργά για τη ζωή συνανθρώπων μας» τόνισε, καταλήγοντας, στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ COVID-19

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS