Μηταφίδης: Στη Θεσσαλονίκη καλλιεργούνται εθνικιστικές ψυχώσεις

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης EUROKINISSI

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης επεσήμανε ότι η δεξιά καλλιεργεί εθνικιστικές ψυχώσεις στη Θεσσαλονίκη και ότι δεν πρέπει να επανέλθει στην ηγεσία του Δήμου.

Για την ανάγκη να μην επανέλθει η δεξιά στην ηγεσία του Δήμου της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε με δηλώσεις του στον news247 στους 88,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Αναλυτικά

Για τις εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη: "Δεν πρέπει να επανέλθει η δεξιά στη Θεσσαλονίκη για να μην ξαναγίνει η πόλη σκαντζόχοιρος της ακροδεξιάς και του εθνικισμού. Η συμφωνία των Πρεσπών εμπεριέχει ένα στοιχείο συμβιβασμού για να μπορέσουμε να έχουμε με τους γείτονές μας τις καλύτερες των σχέσεων. Η γραμμή μας ήταν να πάμε σε ψηφοδέλτια νίκης με πρόσωπα ευρύτερης υποδοχής, απέναντι στον φασισμό".

ADVERTISING

Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Νοτοπούλου: "Δεν θα ήθελα να προκαταλάβω αποφάσεις καθώς η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Οταν υποψήφιος δήμαρχος δηλώνει ότι θα ανέβει στον Βουκεφάλα για να μην περάσει η συμφωνία, αυτοί δίνουν τον τόνο στην πόλη και καλλιεργούν ψυχώσεις εθνικιστικές.

Μην υποτιμάτε τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει βαθιές και ακριβοπληρωμένες ρίζες, δε νομίζω ότι θα συντριβεί στη Βόρεια Ελλάδα. Οι αντίπαλοί μας προκειμένου να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν ακόμη και τις καταλήψεις των σχολείων".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network