Μπακογιάννης: Στο αμαξοστάσιο της Διεύθυνσης Καθαριότητας η πρώτη του επίσκεψη

Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων
Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων EUROKINISSI

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο και συζήτησε με εργαζομένους και υπηρεσιακά στελέχη τον σχεδιασμό του, για τη βελτίωση της κατάστασης τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και τις γειτονιές της.

Την προτεραιότητά του να καταστήσει την Αθήνα μία πόλη καθαρή θέλησε να υπογραμμίσει ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κώστας Μπακογιάννης, επισκεπτόμενος την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στο αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού.

Ο κ. Μπακογιάννης έφθασε στο αμαξοστάσιο νωρίς το πρωί, επισκέφθηκε όλους τους χώρους και συζήτησε με εργαζομένους και υπηρεσιακά στελέχη τον σχεδιασμό του για τη βελτίωση της κατάστασης τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και τις γειτονιές της. «Μαζί με σας, αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν, με σταθερά βήματα θα μεγιστοποιήσουμε αρχικά το αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε με τις σημερινές δυνάμεις μας», τόνισε.

«Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για σχεδιασμό, από την αρχή, όλου του συστήματος, το οποίο είναι ίδιο εδώ και δεκαετίες, βάζουμε στόχο να δώσουμε σταδιακά στους εργαζόμενους όλα τα σύγχρονα όπλα που χρειάζονται για να κάνουμε την Αθήνα μία πόλη καθαρή και φιλική για όλους», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπακογιάννης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Κ. Μπακογιάννης: "Ηρθαμε να χτίσουμε όλοι μαζί"

Ο Μπακογιάννης στο Παρίσι για να δει πώς μαζεύουν τα σκουπίδια

Ορκίστηκε δήμαρχος ο Κώστας Μπακογιάννης - "Να γίνει η Αθήνα αντάξια των Αθηναίων"

SHARE: