ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολακισμός είναι η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων των συνιστωσών του

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολακισμός είναι η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων των συνιστωσών του
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Eurokinissi

Για ολέθρια στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πανδημία έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντας προκλητικά ανιστόρητη τη σύγκριση της κα. Τζάκρη για τους νεκρούς του Εμφυλίου με αυτούς της πανδημίας.

“Η ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίζει κάθε σοβαρό θέμα μέσα από το πρίσμα του Εμφυλίου έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό το επίπεδο της εμμονής. Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε και από τη δήλωση της κυρίας Τζάκρη, η οποία μέσα στη Βουλή των Ελλήνων συνέκρινε τον αριθμό των νεκρών του Εμφυλίου με αυτόν της πανδημίας“, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

“Η σύγκριση αυτή είναι τόσο προκλητικά ανιστόρητη, που προσβάλλει όλα τα θύματα τού τότε και του τώρα. Και υπενθυμίζει σε όλους την ολέθρια στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πανδημία: εκεί που όλες οι χώρες αντιλήφθηκαν την ανάγκη για ενότητα, η αξιωματική αντιπολίτευση είδε μία ακόμα ευκαιρία για διχασμό. Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα διαρκές ‘όχι’ σε κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει συνειδητά τον δρόμο της ενότητας όλων των Ελλήνων απέναντι στην πανδημία. Και θα συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο, όσο και αν επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι ο Πολακισμός είναι η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων των συνιστωσών του”, καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα