ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ

Η Θεοδώρα Τζάκρη είναι Ελληνίδα νομικός, πολιτικός, βουλευτής και πρώην υφυπουργός Βιομηχανίας. Εκλέχθη Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015. Επανεξελέγη στην ίδια περιφέρεια στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Διατέλεσε Υφυπουργός αρμόδια για θέματα βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού της κυβέρνησης Α. Τσίπρα (Σεπτ. 2015). Διατέλεσε Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου. Εξελέγη βουλευτής Πέλλας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009. Το Νοεμβρίου του 2013 ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης Α. Σαμαρά ( Συνεργασία ΝΔ- ΠΑΣΟΚ), διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και ανεξαρτητοποιήθηκε. Εκλέχθηκε Γραμματέας της Βουλής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους και διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Γεννήθηκε το 1970 στην Πέλλα είναι δικηγόρος και Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές με κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου & Πολιτικής Επιστήμης στο Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολακισμός είναι η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων των συνιστωσών του

Για ολέθρια στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πανδημία έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντας προκλητικά ανιστόρητη τη σύγκριση της κα. Τζάκρη για τους νεκρούς του Εμφυλίου με αυτούς της πανδημίας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη

Τζάκρη: "Συνιστούμε στη ΝΔ να κλείσει είτε τη συμφωνία που θέλει ο κ. Καλογρίτσας είτε τις εργασίες της επιτροπής"

"Απ' ό,τι φαίνεται, ο κορονοϊός έχει πλήξει σοβαρά το αφήγημα της ΝΔ όσον αφορά την προανακριτική που έστησε με ψευδείς και χαλκευμένες κατηγορίες" αναφέρει η Θεοδώρα Τζάκρη για τη νέα αναβολή της εξέτασης του Χρ. Καλογρίτσα.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μάκης Βορίδης

Η ΝΔ θέλει να "εγκλωβίσει" τον ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο των αποδήμων

Με εντολή Μητσοτάκη και αφορμή τις δηλώσεις Τζάκρη ο Μάκης Βορίδης κατέθεσε νομοσχέδιο για την άρση των περιορισμών στην ψήφο των αποδήμων και η κυβέρνηση καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να το ψηφίσει.