Νέα γραμμή: Το νέο κόμμα με στόχο την πολιτική ανανέωση της Ελλάδας

Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014 στην Βουλή το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013. 
 (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014 στην Βουλή το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ιδρύθηκε το νέο πολιτικό κόμμα "Νέα Γραμμή", που στοχεύει στην πολιτική ανανέωση της χώρας

Το ελληνικό κεντρώο πολιτικό κόμμα, με ιδρυτή και πρόεδρό του τον Γεώργιο Αναγνωστόπουλο, υποστηρίζει την πολιτική ανανέωση της Ελλάδας.

Βασικές θέσεις της Νέας Γραμμής, όπως αναφέρονται και στο καταστατικό της, είναι οι αλλαγές στο κοινοβούλιο κυρίως ως προς την μισθοδοσία, υπουργοποίηση των εκλεγμένων αντιπροσώπων, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο, ενίσχυση της παιδείας, ποινές για παιδεραστία και ναρκωτικά, κυρώσεις για περιβαλλοντικές καταστροφές, αλλαγές στο σύστημα υγείας, ασφάλιση και αξιοπρεπής εργασία, ενίσχυση σωμάτων ασφαλείας, πάταξη φοροδιαφυγής,ουσιαστικός έλεγχος πόθεν έσχες, πολιτικών προσώπων.

"Όνειρο μας είναι να κάνουμε την Ελλάδα ένα σύγχρονο και πάνω απ' όλα λειτουργικό κράτος.

Με επίκεντρο μας τον πολίτη προστατεύουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες και επενδύουμε στην παιδεία την υγεία και τον πολιτισμό μέσα από την σκληρή δουλεία και το αδιάκοπο έργο μας! Στόχος μας η δημιουργία μιας πολιτισμένης Ελλάδας με αρχές και πολιτισμική αξιοπρέπεια", αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κόμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Νέας Γραμμής

SHARE:

24Media Network