Οικονόμου: Δεν είναι μέλος της κυβέρνησης ο Πατούλης – Επιμένει για τη διαγραφή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Οικονόμου: Δεν είναι μέλος της κυβέρνησης ο Πατούλης – Επιμένει για τη διαγραφή του ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης eurokinissi

Για "αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το διδακτορικό του Γιώργου Πατούλη. "Θα συνεχίσετε να στηρίζετε τον λογοκλόπο κ. Πατούλη ή θα τον διαγράψετε;" ρωτά τον Γιάννη Οικονόμου.

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με επίμαχο το διδακτορικό του Περιφεριάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, το οποίο φέρεται να είναι προϊόν λογοκλοπής σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Αυγή”.

Σε σχετική ερώτηση κατά την πρωινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου είπε:

«Ο κ. Πατούλης δεν είναι μέλος της κυβέρνησης, οπότε η κυβέρνηση δεν έχει να τοποθετηθεί για κάτι. Από εκεί και πέρα υπάρχει η δήλωση του κ. Πατούλη. Από ότι αντιλαμβάνομαι η κατάσταση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Ο κ. Πατούλης έδωσε τις εξηγήσεις του. Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση δεν είναι μέλος της για να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό.»

Μετά την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, με σχόλιό του επανήλθε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ζητώντας εκ νέου τη διαγραφή του κ. Πατούλη.

«Η σημερινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το σκάνδαλο της “διατριβής” του κ. Πατούλη φανερώνει την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Το ερώτημα κύριε Οικονόμου είναι απλό: θα συνεχίσετε να στηρίζετε τον λογοκλόπο κ. Πατούλη ή θα τον διαγράψετε;».

«Αυτό πρέπει να απαντήσει η παράταξη της “αριστείας” που εκτίθεται καθημερινά ως αυτό που πραγματικά είναι: ένας συρφετός μετριότητας και εξαπάτησης» καταλήγει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα