Οικονόμου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: “Παρακολουθούμε, δεν παρεμβαίνουμε”

Οικονόμου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: “Παρακολουθούμε, δεν παρεμβαίνουμε”
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου Eurokinissi

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγέ; σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί τις εξελίξεις για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, δίχως όμως να παρεμβαίνει. Αυτή την διαβεβαίωση έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες τη Δευτέρα στην Βουλή.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Χωρίς αμφιβολία αυτό το ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, το έχει φέρει πιο κοντά στην προσοχή του κόσμου, από ότι ήταν προηγουμένως. Το παρακολουθούμε, γιατί αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω, γιατί λέγονται και γράφονται διάφορα, και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές θα ακουστούν, χωρίς την οποιαδήποτε διάθεση ανάμιξης ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα. Καθαρές κουβέντες δηλαδή.

Με το σεβασμό που πρέπει να παρακολουθεί κανείς διαδικασίες τέτοιες. Τη σημασία που πρέπει να τους αποδίδει και με το σεβασμό που πρέπει να παρακολουθεί διαδικασίες που απευθύνονται στην κοινωνία, στον κόσμο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα