Οργή Παπαρήγα για Καμμένο: ‘Λες ψέματα’

Οργή Παπαρήγα για Καμμένο: ‘Λες ψέματα’

Ισχυρισμοί Καμμένου για το Μακεδονικό προκάλεσαν έκρηξη της Αλέκας Παπαρήγα. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ισχυρίστηκε ότι όλοι οι αρχηγοί είχαν συμφωνήσει για κοινή στάση στο Μακεδονικό σε Πολιτικό Συμβούλιο της εποχής

Την πρωτοφανή αντίδραση της πρώην ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα προκάλεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στο πολιτικό μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με αναφορές του στην τότε στάση των πολιτικών αρχηγών στο Μακεδονικό.

Ο κ. Καμμένος που αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ομιλίας του στο ρόλο του Αντώνη Σαμαρά στην ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αναφέρθηκε σε ένα σημείο της ομιλίας του στη στάση των πολιτικών αρχηγών στο Μακεδονικό. Ειδικότερα, υποστήριξε ότι σε Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών της εποχής όλα τα κόμματα είχαν συμφωνήσει για κοινή στάση στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Η εν λόγω αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αλέκας Παπαρήγα η οποία σηκώθηκε όρθια στα βουλευτικά έδρανα και άρχισε να φωνάζει προς τον Πάνο Καμμένο: «Ψέματα ! Λες ψέματα, ήμουν εκεί !».

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη εκμυστηρεύτηκε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι δεν έχει ξαναδεί την κυρία Παπαρήγα να αντιδρά τόσο έντονα. Η κυρία Κανέλλη χαρακτήρισε, μάλιστα, εξαιρετικά προκλητική την ομιλία του κ. Καμμένου και του καταλόγισε ότι επιχείρησε να καλύψει το κενό της Χρυσής Αυγής που δεν συμμετείχε στο πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα