Παπαχριστόπουλος: Οι Πρέσπες το τελευταίο χαρτί ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Παπαχριστόπουλος: Οι Πρέσπες το τελευταίο χαρτί ΝΔ και ΚΙΝΑΛ
O Θανάσης Παπαχριστόπουλος στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης Eurokinissi

Για "ψηφοθηρική τακτική" κατηγόρησε τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, υπεραμυνόμενος της ψήφου εμπιστοσύνης και της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ψηφοθηρική τακτική καταλόγισε σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που υπεραμύνθηκε τόσο της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση όσο και της συμφωνίας των Πρεσπών.

“Αφού δεν τους βγήκαν τα μνημόνια, οι Πρέσπες είναι το τελευταίο τους χαρτί. Γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση δημόσιο χρήμα δεν έχει ακουμπήσει”, επισήμανε ο κ. Παπαχριστόπουλος κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε ακόμα για “θάρρος της κυβέρνησης να ζητά λίγο μετά τη ψήφιση του προϋπολογισμού, ψήφο εμπιστοσύνης”, τονίζοντας ότι η προσπάθεια της είναι να επανέλθει η χώρα στη κανονικότητα “και θα επανέλθει”.

“Είναι ηλίου φαεινότερο ότι γίνεται θόρυβος αναντίστοιχος με την πραγματικότητα”, υποστήριξε ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν ερωτήματα για τη μεταστροφή, όπως είπε, του Κώστα Σημίτη, του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη που πάλευαν για σύνθετη ονομασία. “Τι έγινε κι άλλαξαν; λέω ότι δεν είναι μόνο ψηφοθηρικοί οι λόγοι και δεν είναι μόνο το μίσος κατά του ΣΥΡΙΖΑ”, σημείωσε.

Τέλος, ο κ. Παπαχριστόπουλος, καταδίκασε τις επιθέσεις που δέχονται βουλευτές που τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και κάλεσε όλους να το κάνουν, τονίζοντας ότι “η σιωπή σε αυτό το ζήτημα δεν είναι καλή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα