Παπαδοπούλου: Ο όρος 'Μακεδονία' σημαίνει αλυτρωτισμός και δεν θα τον δεχθούμε

2o Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρουσία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. Το 2ο Συνέδριο εξέλεξε τον πρόεδρο της Νεολαίας, την Εκτελεστική Επιτροπή και Συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Συνέδριο του Κινήματος.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
2o Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρουσία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. Το 2ο Συνέδριο εξέλεξε τον πρόεδρο της Νεολαίας, την Εκτελεστική Επιτροπή και Συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Συνέδριο του Κινήματος. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται το κόμμα της να δεχθεί αυτόν τον όρο στο όνομα της ΠΓΔΜ

Την θέση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό επανέλαβε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος μια μέρα πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ για το θέμα, και παράλληλα σχολίασε τις επιθετικές δηλώσεις του Δ. Καμμένου κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η θέση των ΑΝΕΛ είναι πάγια. Μη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» και παραγώγων του ονόματος αυτού. Ο όρος «Μακεδονία» σημαίνει αλυτρωτισμός και οι ΑΝΕΛ, όπου αύριο έχουμε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, δεν πρόκειται να το δεχθούμε» τόνισε η Μανταλένα Παπαδοπούλου μιλώντας στο «Εpsilon».

ADVERTISING

Σχετικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου τόνισε ότι «ο κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει αυτός και στο τέλος κρίνεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΝΕΛ: Έκτακτη σύγκληση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής

Ενόχληση ΣΥΡΙΖΑ για νέες εμπρηστικές δηλώσεις Δημήτρη Καμμένου

Σκοπιανό: Συγκρούσεις κορυφής, χαραμάδες συνεννόησης

SHARE:

24Media Network