Παπαθεοδώρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ κουκούλωσε το σκάνδαλο Novartis

Παπαθεοδώρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ κουκούλωσε το σκάνδαλο Novartis
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου Eurokinissi

Φουλ επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ο οποίος τόνισε ότι η υπόθεση Novartis στήθηκε ως πολιτική σκευωρία.

Υπάρχει σκάνδαλο Novartis που είναι διεθνές και αγγίζει πολλές χώρες. Έχει να κάνει με τη διαμόρφωση τιμών των φαρμάκων. Το σκάνδαλο αυτό όμως κουκουλώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Αυτό δήλωσε στον News24/7 στους 88,6 ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής ο οποίος μίλησε για σκευωρία και στοχοποίηση του Λοβέρδου με στοιχεία έωλα και καταβολές από την καραμανλο-αριστερά, κατονομάζοντας τον Παπαγγελόπουλο και το Μαξίμου.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει κληθεί να καταθέσει ακόμη ο Φρουζής, που θεωρείται το βασικό πρόσωπο και είπε ότι η προανακριτική με πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να πάει να καταθέσει ο ισχυρός άνδρας της φαρμακοβιομηχανίας που υποτίθεται ότι ήταν αυτός που χρημάτιζε τα πολιτικά πρόσωπα.

“Ο φάκελος που εστάλη στη Βουλή ήταν μια σκευωρία και αναμένεται να καταπέσει. Στοιχεία που να συνδέουν πολιτικά πρόσωπα με συγκεκριμένα αδικήματα δεν υπάρχουν. Αμφισβητώ απόλυτα και την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία των μαρτύρων. Ένας από τους τρεις μάρτυρες σήμερα είναι κατηγορούμενος γιατί είπε ότι δεχόταν πιέσεις από δικαστικούς και πολιτικούς κύκλους για να δώσει στοιχεία προς μία κατεύθυνση” τόνισε χαρακτηριστικά.

“Όσοι έχουν εμπλακεί στη σκευωρία θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη” σημείωσε και χαρακτήρισε γελοίες τις μαρτυρικές καταθέσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα