Παππάς: Πιστεύει η ΝΔ ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα όπως ζητάει το ΔΝΤ;

Παππάς: Πιστεύει η ΝΔ ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα όπως ζητάει το ΔΝΤ;

"Η ΝΔ εξακολουθεί να ποντάρει στην αποσταθεροποίηση", δηλώνει ο Ν. Παππάς και ρωτά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εάν πιστεύει ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα, όπως ζητάει το ΔΝΤ

"Η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται και πετυχαίνει πλεονάσματα χωρίς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις" τονίζει, σε γραπτή δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μία ημέρα μετά την παρέμβαση Τουσκ και Γιούνκερ για να γίνει το Eurogroup μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι "η ΝΔ εξακολουθεί να ποντάρει στην αποσταθεροποίηση" και θέτει ευθέως το ερώτημα προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εάν πιστεύει ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα, όπως ζητάει το ΔΝΤ, κάτι που αποτελεί "κόκκινη γραμμή" για το Μαξίμου, το οποίο δεν θέλει τη νομοθέτηση των μέτρων αυτών αλλά ενός μόνιμου μηχανισμού αυτόματης διόρθωσης των δημοσιονομικών μεγεθών, σε περίπτωση αποκλίσεων.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει: "Ρωτάμε για μία ακόμα φορά: Πιστεύει η ΝΔ ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα όπως ζητάει το ΔΝΤ; Ή μήπως ο κύριος Μητσοτάκης σκοπεύει εκτός από τον γραμματέα του κόμματός του και τη νεολαία του να διαγράψει και τη Εurostat;".

Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί τους Έλληνες, ποντάροντας στο απόλυτο ψέμα

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στα όσα δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν - το ζουν καθημερινά - ότι  η ελληνική οικονομία βυθίζεται. Επιχειρήσεις και νοικοκυριά συνθλίβονται.

Η ανικανότητα και η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης τροφοδοτούν τις υπερβολικές αξιώσεις του ΔΝΤ.

Έτσι, το κόστος της αποτυχημένης, δήθεν, “σκληρής” διαπραγμάτευσης εκτοξεύθηκε στα 5,4 + 3,6 δις ευρώ.  Όλα αυτά είναι δική τους ευθύνη. Είναι ευθύνη Τσίπρα.

Και βέβαια, το γνωρίζουν καλά, τίποτα από αυτά δεν είναι αποδεκτό από τη Νέα Δημοκρατία.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες, ποντάροντας στο απόλυτο ψέμα.

Και μια ερώτηση:

Μήπως ο κ. Τσίπρας σκοπεύει, εκτός από τον αντιμνημονιακό του εαυτό, να “διαγράψει” και τη “συνιστώσα των 53” μαζί με τον Υπουργό του των Οικονομικών;».

(Φωτογραφία: sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Eurogroup, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Bloomberg: Τα τρία σενάρια μετά το 'άκυρο' του Eurogroup

Όχι Τουσκ σε Σύνοδο Κορυφής. Ζητά άμεση συνεδρίαση του Eurogroup

Σε restart της αξιολόγησης την ερχόμενη εβδομάδα προσβλέπει η Αθήνα

SHARE:

24Media Network