Παππάς: Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι σε αυτήν την αίθουσα. Η Ελλάδα διαθέτει έναν πολιτικά ανισόρροπο πρωθυπουργό

Παππάς: Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι σε αυτήν την αίθουσα. Η Ελλάδα διαθέτει έναν πολιτικά ανισόρροπο πρωθυπουργό
Στη Βουλή θα μεταφερθούν οι προφυλακισμένοι προκειμένου Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής. Επεισόδιο με τον πρόεδρο της Ολομέλειας Χρ.Μαρκογιαννακη (Vid)

“Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ευτυχία που ζω όπου Χριστοφοράκος, Καράμπελας, Τσουκάτος, Κοντομηνάς, όλους καταδικασθέντες της ΝΔ για το δομημένο ομόλογο, που ζω σε μια χώρα όπου ο Φλώρος και οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο ENERGA, όλοι αυτοί και πόσοι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ βουλευτές της Χ. είναι φυλακή. Αυτό είναι κράτος δικαίου.”, είπε από το Βήμα της Βουλής ο Χρήστος Παππάς.

“Η μπανανία της συγκυβέρνησης είναι στυγνή δικτατορία φορώντας μανδύα υποτιθέμενης δημοκρατίας. Τέτοια δικαιοσύνη τέρας θέλετε για την Ελλάδα; Μάλλον τέτοια φτιάξατε στην Ελλάδα”, προσέθεσε.

“Δεν μας δίνουν άδεια για οποιαδήποτε κοινοβουλευτική διαδικασία. Έχουμε να κάνουμε με μια παρανομία. Έχετε χάσει τη λαϊκή εντολή. Έχετε απωλέσει τη δεδηλωμένη”, τόνισε και συνέχισε:

“Επινοήσατε μια δίωξη εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, το οποίο συμμετέχει στις εκλογές νόμιμα με απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας. Τι άλλο θέλετε για να αποδειχτεί ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική δίωξη;

Χάσατε, τα ποσοστά μας θα ανεβαίνουν, είναι συνειδητή ψήφος και όχι ψήφος οργής. Διαλέξτε τι θέλετε. Θέλετε φυλακή για να πέσουν τα ποσοστά; Χάσατε. Θα ανεβαίνουν. Χρυσαυγίτης σημαίνει αυτός που τηρεί το αιώνιο πρόσταγμα του Παλαιολόγου”.

“Είχε πει ο ίδιος ο Σαμαράς τον Παππά τον θέλω μέσα. Γιατί κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης ρωτήσατε σε κοινό μας γνωστό τι κάνει ο Παππάς; Ζηλέψατε μήπως τη δόξα του πολιτικού σας μέντορα του Ευάγγελου Αβέρωφ; Τέτοιοι ήσασταν”, σημείωσε και προσέθεσε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης του έλεγε: “προτιμώ ο γιος μου στα 16 να είναι ΧΑ παρά Συριζαίος ή κομμουνιστής”.

“Ο Π. Παναγιωτόπουλος έλεγε σε κοινό μας γνωστό ότι αυτός είναι πολύ καλός, πρέπει να τον κάνουμε δικό μας…Είμαι στη φυλακή γιατί δε προσκυνήσαμε ποτέ, γιατί δεν τα είπαμε ποτέ”.

Στη συνέχεια μίλησε για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, για την οποία είπε με ειρωνεία πως την εξυπηρετούσε στο κατάστημα του στα Γιάννενα, αλλά εκείνη δεν μπόρεσε ποτέ να διακρίνει τα τσιγκέλια, τους μπαλτάδες και τους θαλάμους βασανιστηρίων.

“Να θυμηθώ τον Κωνσταντίνο Τσιάρα τις συναντήσεις μας; Η Ελλάδα διαθέτει έναν επικίνδυνο μετέωρο πολιτικά πρωθυπουργό, πολιτικά ανισόρροπο… Σε αυτήν την αίθουσα υπάρχουν πολλοί “Μπαλτάκοι”. Ακόμα και στο έγκλημα Φύσσα που καταδίκασα από την πρώτη στιγμή δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή, δεν υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίες δικές μου, ούτε μία”, τόνισε.

“Οι ρουφιάνοι του Δένδια, έκαναν άνω κάτω το σπίτι μου στα Γιάννενα. Αλλά δεν ενσωμάτωσαν το βιβλίο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα που κάνει ειδική αναφορά και αφιέρωση σε μένα και στον Χουντικό πατέρα μου… Είμαστε αντισιωνιστές όχι αντισημίτες.

“Θέλετε να είμαι μέσα για τα γραπτά μου γιατί να μην κατηγορείτε ο κ Βορίδης να μην κατηγορείτε για γραπτά του 1985, 86, 88; Βρίζει τον Καραμανλή, τη δημοκρατία, μήπως πρέπει να κατηγορηθώ εγώ επειδή είμαι τίμιος και δεν τα πήρα;”

“Έστειλε ο Βορίδης συγχαρητήρια στη Λεπέν στη κουμπάρα του;”, Ιδού η αποκάλυψη, είπε και κατέληξε “Είστε άθλιοι. Να σας λυπηθεί ο Θεός”. Μάλιστα απευθυνόμενος προς τον κ. Μαρκογιαννάκη είπε: “Ήσασταν δικηγόρος υπεράσπισης αστυνομικού που τα έπαιρνε από Πακιστανούς. Αυτοί είστε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα