Παραιτήσεις μελών και στελεχών των ΑΝΕΛ στη Δυτική Μακεδονία

To έμβλημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων
To έμβλημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων EUROKINISSI

Δώδεκα μέλη και στελέχη των συντονιστικών επιτροπών Δυτικής Μακεδονίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλαν την παραίτησή τους, με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Την παραίτησή τους στα όργανα του κόμματος υπέβαλλαν 12 μέλη και στελέχη των συντονιστικών επιτροπών Δυτικής Μακεδονίας των ΑΝΕΛ.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι με αφορμή τη συμφωνία του ονόματος της πΓΔΜ «παραβιάστηκε η κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικού σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγουν ότι «η μόνη πράξη αξιοπρέπειας είναι η υποβολή των παραιτήσεων» προς τα όργανα του Κινήματος. Σημειώνουν ότι ο Πάνος Καμμένος «είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός» αλλά εκφράζουν την άποψη ότι «έκανε λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων».

ADVERTISING

Την επιστολή παραίτησης υπογράφει το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος και αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, πολιτευτές, μέλη και στελέχη των τεσσάρων συντονιστικών επιτροπών του κόμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ η Μανταλένα Παπαδοπούλου

SHARE:

24Media Network