ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: "Οι μάσκες έπεσαν - Η κοροϊδία κορυφώνεται"

ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Για "προαποφασισμένη ψηφοφορία-τραγέλαφο της ΝΔ" κάνουν λόγο η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Δημήτρης Μπιάγκης σε κοινή τους δήλωση, για τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής.

Την αποχή του ΠΑΣΟΚ από την "προαποφασισμένη ψηφοφορία-τραγέλαφο της ΝΔ, που μόνη της αποφάσισε, ενάντια στην άποψη όλων των κομμάτων" στη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών, σχολίασαν με κοινή τους δήλωση η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη και ο Βουλευτής Κέρκυρας, Δημήτρης Μπιάγκης.

"Δεν συμμετείχαμε στην προαποφασισμένη ψηφοφορία-τραγέλαφο της ΝΔ, που μόνη της αποφάσισε, ενάντια στην άποψη όλων των κομμάτων, να μην έρθει κανένας μάρτυρας, να μην υπάρξει κανένα στοιχείο, για την υπόθεση των υποκλοπών. Οι μάσκες έπεσαν. Η κοροϊδία κορυφώνεται!", σημειώνουν σε κοινή δήλωσή τους για τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είχε προαποφασίσει να μην καλέσει άλλους μάρτυρες και να κλείσει άρον άρον τις διαδικασίες της επιτροπής.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του αρνήθηκαν "να συμμετάσχουν στην παρωδία της αποστολής γραπτών ερωτήσεων στην εκπρόσωπο της Ιntellexa, της εταιρίας που εμπορεύεται το Predator".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Υποκλοπές, ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, Δημήτρης Μπιάγκης
SHARE:

24Media Network