Πολάκης: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα

Πολάκης: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα

Άστραψε και βρόντηξε κατά της απόφασης του ΣτΕ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. "Έχουμε πόλεμο και η αριστερά ξέρει να πολεμάει!!"

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης δια στόματος Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και Νίκου Παππά που έκανε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση. Από τις αντιδράσεις δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος έχει άλλωστε συγκρουστεί ευθέως και στο παρελθόν με τους δικαστές.

Και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε άλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα, όπως με το Γιαννόπουλο που τον ξαναγύρισαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ξανά διώξαμε

“Δε θα κάνουμε πίσω” αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης, που τόνισε στη γραμμή των δηλώσεων Παππά ότι οι “κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα”. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θυμίζει πως και στην περίπτωση των νοσοκομείων, αλλά και του ΚΕΕΛΠΝΟ, το ΣτΕ είχε αποφανθεί αρνητικά, όμως η κυβέρνηση ψήφισε άλλο νόμο και έλυσε το ζήτημα. “Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε άλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα, όπως με το Γιαννόπουλο που τον ξαναγύρισαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ξανά διώξαμε, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ”.

“Μας λένε οι οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκάναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15.000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς από τα χρήματα του διαγωνισμού” αναφέρει στη συνέχεια του κειμένου, αναφερόμενος στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τη διάθεση των χρημάτων από τις τηλεοπτικές άδειες σε υγεία και παιδεία.

Μας λένε οι οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκάναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15.000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς από τα χρήματα του διαγωνισμού

Τέλος, ο κ. Πολάκης υπενθυμίζει τις δηλώσεις του για “παρακράτος” στη Δικαιοσύνη που είχαν προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις τόσο από δικαστικούς κύκλους, όσο και από την αντιπολίτευση. “Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατεύσει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής” σχολίασε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα