Πολύδωρας στο News247: Δεν μου έχει ζητήσει ο Τσίπρας να παραιτηθώ, δε ρώτησα τον Καραμανλή

Πολύδωρας στο News247: Δεν μου έχει ζητήσει ο Τσίπρας να παραιτηθώ, δε ρώτησα τον Καραμανλή
Συνάντησή του Βύρωνα Πολύδωρα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016. Ο Βύρων Πολύδωρας είναι η πρόταση της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ. Eurokinissi

Αν και έτοιμος να αποσύρει την υποψηφιότητα για το ΕΣΡ, ο Πολύδωρας ξεκαθαρίζει πως δεν έχει μιλήσει ξανά με τον πρωθυπουργό. Αποκαλύπτει άλλωστε ότι ο Τσίπρας του είπε: "Δεν κάνω παιχνίδι, δεν πάω να σε κάψω. Δε θέλω να βάλω άνθρωπο της διαπλοκής” και σημειώνει: "Φίλος ο Καραμανλής, αλλά δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ".

Αν και έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης προκειμένου να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, ο Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στο News247 διευκρινίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν του έχει ζητήσει κάτι τέτοιο.

“Δεν έχουμε μιλήσει τις τελευταίες 24 ώρες με τον πρωθυπουργό, από τότε που πήγα στο Μαξίμου. Δεν μου έχει ζητήσει να αποσύρω την υποψηφιότητα μου, αλλά όπως έχω πει δεν είμαι γαντζωμένος. Είμαι όμως και σαμουράι και θελω να δώσω τη μάχη”, εξήγησε στο News247 ο κ.Πολύδωρας.

Αποκάλυψε άλλωστε ότι ο κ.Τσίπρας του είπε χθες: “Δεν κάνω ένα παιχνίδι. Δεν πάω να σε κάψω. Θέλω να βγεις” και ότι του εξήγησε γιατί τον πρότεινε, αναφέροντας τρία σημεία:

“Μου είπε σε προτείνω διότι είσαι πρόσωπο με ελευθερία γνώμης. Διότι είσαι πολιτικός. Και διότι όπως μου είπε ‘δε θέλω να βάλω έναν άνθρωπο της διαπλοκής’”.

Ο κ.Πολύδωρας επιβεβαιώνει επίσης ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κώστα Καραμανλή για το θέμα του ΕΣΡ, πολλώ δε μάλλον πως δε ζήτησε τη γνώμη του.

“Δεν ενημέρωσα κανέναν. Φίλος ο Καραμανλής, αλλά δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Απαντά επίσης σε όσους τον κατηγορούν ότι αποδέχθηκε την πρόταση διότι επιθυμεί να λαμβάνει το μισθό του προέδρου του ΕΣΡ. “Δεν πάω για μία κόρα ψωμί. Δεν ξέρω καν πόσος είναι ο μισθός του προέδρου του ΕΣΡ, αλλά η σύνταξη μου, μου φτάνει”, είπε χαρακτηριστικά στο News247.

Εκτίμησε επίσης ότι “τώρα ξηλώνεται το πουλόβερ της ηγετικής ομάδας της ΝΔ, διότι νομίζουν ότ τα ξέρουν όλα και θέλουν να βολεύονται με την άποψη ότι ο Πολύδωρας είναι πεθαμένος, ξοφλημένος, αιωνόβιος. Λαμβάνω όμως πολλά μηνύματα υποστήριξης από τον κόσμο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα