Σαράκης για Novartis: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Σαράκης για Novartis: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

Ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι οι τρεις εντολείς του έχουν καταθέσει στοιχεία που αφορούν πολιτικά πρόσωπα και μένει να διερευνηθεί αν γνώριζαν ή είχαν αφήσει να συμβεί, κάτω από τη μύτη τους, το μεγάλο σκάνδαλο.

"Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" ήταν η απάντηση του δικηγόρου Παύλου Σαράκη στον News 24/7 στους 88,6, ερωτηθείς αν οι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis στο FBI, έχουν κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι οι τρεις εντολείς του έχουν καταθέσει στοιχεία που αφορούν πολιτικά πρόσωπα και μένει να διερευνηθεί αν γνώριζαν ή είχαν αφήσει να συμβεί, κάτω από τη μύτη τους, το μεγάλο σκάνδαλο των υπερτιμολογήσεων.

Ο κ. Σαράκης σημείωσε ότι αμερικανικές και ελληνικές αρχές συνεργάζονται και μόλις το FBI ολοκληρώσει τις έρευνές του, τα στοιχεία που έχουν καταθέσει οι καταγγέλλοντες μάρτυρες, θα έρθουν στην Ελλάδα.

Για το Νίκο Μανιαδάκη, εμφανίστηκε βέβαιος ότι εκ της θέσης του, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, εκτίμησε ότι προφανώς δέχθηκε πιέσεις και άλλαξε στρατηγική και τον κάλεσε να μιλήσει και να πει όλη την αλήθεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
SHARE: