Σεβαστάκης: “Σοβαρό το έργο Πολάκη στο Υπουργείο του”

Σεβαστάκης: “Σοβαρό το έργο Πολάκη στο Υπουργείο του”
Ο Δημήτρης Σεβαστάκης Eurokinissi

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης εξέφρασε τη θετική του εκτίμηση για το έργο του Παύλου Πολάκη, συμπλήρωσε όμως ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δεν απασχολεί τα μέσα με αυτό.

“Το μιντιακό και επικοινωνιακό σκέλος δεν το σχολιάζω καθόλου. Στο ουσιαστικό σκέλος, η πολιτική Πολάκη στο Υπουργείο είναι συγκροτημένη, δίνει λύσεις” δήλωσε στον news247 στους 88,6 ο Δημήτρης Σεβαστάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Συμφώνησε ωστόσο ότι ο κ. Πολάκης δεν απασχολεί τα μέσα προβάλλοντας το έργο του στο υπουργείο, το οποίο ωστόσο χαρακτήρισε σοβαρό. Μίλησε για στιγμιαία γεγονότα.

Για την υπόθεση Τσουκάτου σχολίασε ότι “ο πολίτης θέλει άμεσα να μεταφραστεί η οργή του σε τιμωρία κάποιου. Αυτό με όρους δικαιοσύνης δεν μπορεί να συμβεί.” Μιλησε για κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και σκάνδαλα που απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα. Τόνισε τον κίνδυνο της δομικής ακροδεξιάς και της μετακίνησης του μέσου πολίτη στην ακροδεξιά.

Τέλος για το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά είπε: “Δεν έχει υπάρξει ποτέ μετακίνηση πολιτικού προσώπου από ένα κόμμα σε άλλο χωρίς να υπάρξει κακολογία από το κόμμα από το οποίο αποχωρεί.Το διάβημα των ανασυνθέσεων είναι κομβικό ζήτημα για την Αριστερά. Η ιστορία δουλεύει με μεγάλα σχήματα. Να βάλουμε στο χαρτί 5 μεγάλους στόχους και όχι να γίνεται ανταλλαγή προσώπων. Ωστόσο τα πρόσωπα έχουν και την παραστασιακή τους σημασία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα