Στην Αθήνα επέστρεψε ο Μητσοτάκης: Βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός διέκοψε τις διακοπές του στην Κρήτη λόγω των αρνητικών εξελίξεων με την πυρκαγιά στην Εύβοια και αρχικά μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη όπου πραγματοποιούσε ολιγοήμερες διακοπές, λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων με την φωτιά στην Εύβοια η οποία αυτή τη στιγμή καίει σπίτια, ενώ έχουν εκκενωθεί τα χωριά Μακρυμάλλη και Κοντοδεσπότι.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε αρχικά στο Μέγαρο Μαξίμου και στην συνέχεια στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, προκειμένου να ενημερωθεί για τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, που καίει ανεξέλεγκτα.
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, προκειμένου να ενημερωθεί για τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, που καίει ανεξέλεγκτα. (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) EUROKINISSI

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της φωτιάς μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Φωτιά, Φωτιά Εύβοια, Εύβοια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιά στην Εύβοια: Ανατριχιαστική η προσομοίωση της πορείας της δασικής πυρκαγιάς

Φωτιά στην Εύβοια: Αναζωπύρωση στο χωριό Μακρυμάλλη

Εύβοια: Αυτό είναι το δάσος που καίγεται - Ένα από τα 19 του Natura στη χώρα μας

Φωτιά στην Εύβοια: Δραματικές εικόνες - Συγκλονιστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα

SHARE: