Στο Βερολίνο ο Δένδιας – Συνάντηση με Σόιμπλε και Μάας

Στο Βερολίνο ο Δένδιας – Συνάντηση με Σόιμπλε και Μάας

Στο Βερολίνο σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας όπου θα συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του, ενώ θα γίνει δεκτός από τον Βόφγκανγκ Σόιμπλε. Τα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο στο επίκεντρο.

Στο Βερολίνο μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής καθώς και με τον Γερμανό ομόλογό του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας θα γίνει αρχικά δεκτός από τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Βόφγκανγκ Σόιμπλε και στη συνέχεια από την αντιπρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής, Κλαούντια Ροθ.

Εν συνεχεία, ο θα βρεθεί σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας και θα συναντηθεί με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής.

Τέλος, ο υπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Γκίντερ Κρίχμπαουμ.

Στις συναντήσεις αναμένεται να συζητηθούν θέματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Γερμανική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και άλλα θέματα Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα