Στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ένα τριαντάφυλλο στο μνήμα του Ανδρέα Παπανδρέου άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν αναχωρήσει για την Κρήτη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης, πήγε στο Α’ Νεκροταφείο κι άφησε ένα τριαντάφυλλο στο μνήμα του Ανδρέα Παπανδρέου, τιμώντας την επέτειο των 27 χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

«27 χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του ιστορικού μας ιδρυτή και ανεπανάληπτου ηγέτη, Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας σφράγισε με την παρουσία του τη νεότερη πολιτική Ιστορία του τόπου. Το ΠΑΣΟΚ, το λαογέννητο Κίνημα μας που ίδρυσε, ήρε τις διακρίσεις, θεμελίωσε το κοινωνικό κράτος, αγκάλιασε τα όνειρα, τις ελπίδες και τις αγωνίες ενός πληγωμένου λαού και εγγυήθηκε τις προϋποθέσεις για την ευημερία και την προκοπή όλων των Ελλήνων» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σημείωσε ότι ήταν «ένας πολιτικός με διεθνή ακτινοβολία, γνωστός πέρα από τα όρια της Ευρώπης» και προσέθεσε: «Ο Ανδρέας πρωταγωνίστησε με τον Ούλοφ Πάλμε, την Ίντιρα Γκάντι και άλλους σημαντικούς ηγέτες στην Κίνηση των Έξι για την ειρήνη και τον πυρηνικό αφοπλισμό, και αγωνίστηκε για την πολιτική συνοχή και την ουσιαστική κοινωνική και οικονομική σύγκλιση των ευρωπαϊκών λαών».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κ. Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής αναρτήθηκε βίντεο- αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα