Συγχαρητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Συγχαρητήρια του Προκόπη Παυλόπουλου στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος Eurokinissi

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τηλεφωνικώς την εκλεγείσα Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την εκλεγείσα Πρόεδρο της Δημοκρατίας και  Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια, καθώς και τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξελέγη πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πρώτη ψηφοφορία όπως αναμενετο, με 261 ψήφους από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, σε σύνολο 294 ψηφισάντων.

Απόντες ήταν έξι βουλευτές, με πιο ηχηρή απουσία αυτή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, ενώ 33 βουλευτές δήλωσαν παρών.

Εκτός του κ.Σαμαρά, απόντες ήταν για λόγους υγείας οι Τρύφων Αλεξιάδης, Νίκος Συρμαλένιος και Κώστας Ζουράρις απο το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η Κωνσταντίνα Αδάμου από το ΜεΡΑ25 (το οποίο δήλωνε ούτως ή άλλως παρών), επίσης για λόγους υγείας, ενώ ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος από το ΣΥΡΙΖΑ έφτασε λίγα λεπτά αφότου είχε ολοκληρωθεί η ψηφοφορία.

Τροχαίο καθυστέρησε και το Νίκο Μανωλάκο της ΝΔ, που κατάφερε όμως τελικά να φτάσει εγκαίρως για να ψηφίσει.

Με επιστολική ψήφο ψήφισαν ο Άγγελος Συρίγος της ΝΔ και οι Γιώργος Κατρούγκαλος και Γιάννης Αμανατίδης από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version