Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητά η Μπακογιάννη

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου "Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση", στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 12 Μαΐου 2015// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου "Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση", στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 12 Μαΐου 2015// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΦΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Για ώρα εθνικής συσπείρωσης και εθνικής διαπραγμάτευσης κάνει λόγο η βουλευτής Α ' Αθήνας της Ν.Δ και προτείνει να καλέσει ο Προκόπης Παυλόπουλος τα κόμματα

Σύγκληση όλων των πολιτικών δυνάμεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη με δήλωση της, ώστε όπως λέει η Ελλάδα να εμφανιστεί με μία δυνατή φωνή σε εθνική διαπραγμάτευση.

“Έστω και την ύστατη στιγμή, οφείλουμε να αντιληφθούμε όλοι ότι ΤΩΡΑ είναι η ώρα της εθνικής συσπείρωσης και της εθνικής διαπραγμάτευσης. Το θέμα δεν είναι η σύγκληση την κομματικών οργάνων του 36,5%. Το ζητούμενο είναι η σύγκληση όλων των πολιτικών δυνάμεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε η Ελλάδα να εμφανιστεί με μία δυνατή φωνή”, αναφέρει στη γραπτή δήλωση της η βουλευτής Α Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ντόρα Μπακογιάννη
SHARE:

24Media Network