Συμφέροντα πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη βλέπουν στην κυβέρνηση

Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου EUROKINISSI

Κυβερνητικές πηγές φωτογραφίζουν επιχειρηματίες αφήνοντας αιχμές για αποστασία και υποστηρίζοντας ότι η έξοδος από τα μνημόνια αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον Μητσοτάκη. ΝΔ: Σε πανικό οι ένοικοι του Μαξίμου γιατί καταρρέουν

"Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας" υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη, που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

"Είναι προφανές το γιατί. Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη" προσθέτουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν:

ADVERTISING

"Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.
Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού."

ΝΔ: Σε πανικό οι ένοικοι του Μαξίμου γιατί καταρρέουν

"Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη", απαντά η ΝΔ.

ΑΝΕΛ: Η αποστασία καθιερώνεται σαν πολιτική πρακτική

Κύκλοι των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στο Μαξίμου σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη, ανέφεραν ότι «ο Κυριάκος Σαμαράς στηρίζει τον Συμπιλίδη. Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η αποστασία καθιερώνεται σαν πολιτική πρακτική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γ. Λαζαρίδης

Τζανακόπουλος: Αρραγής η κυβερνητική πλειοψηφία

Για αποστασία κατηγορούν οι ΑΝΕΛ το Λαζαρίδη- Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή

SHARE:

24Media Network