ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται συντριβή του Αντ. Σαμαρά στις ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται συντριβή του Αντ. Σαμαρά στις ευρωεκλογές

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να αποφύγει τη συντριβή στις επερχόμενες ευρωεκλογές, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα καταφέρει να αποφύγει την συντριβή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές και επίσης, τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι «την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός επιφυλάσσει «χειροβομβίδες» για τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους βουλευτές του να πάρουν τα «όπλα», είναι παραδομένος απέναντι στους δανειστές».

Οι τελευταίες αξιώσεις της τρόικας σχετικά με την κάλυψη του χρηματοδοτικού και δημοσιονομικού κενού δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης για το ότι στην πραγματικότητα ένα μνημόνιο τελειώνει, αλλά ένα άλλο έρχεται, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Σαμαρά, υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Κατηγορεί ακόμη τον πρωθυπουργό ότι «μπορεί μέσα στο πανικό του να συκοφαντεί, να μην διστάζει ακόμη και να εμπλέκει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους μικροκομματικούς του σχεδιασμούς, αλλά την συντριβή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές δεν θα καταφέρει να την αποφύγει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: