ΣΥΡΙΖΑ: “Ιστορική ημέρα νίκης για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία”

ΣΥΡΙΖΑ: “Ιστορική ημέρα νίκης για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία”
Ο Αλέξης Τσίπρας έξω από το Εφετείο eurokinissi

"Ημέρα νίκης για την δημοκρατία" χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την σημερινή ημέρα, της ιστορικής απόφασης για την εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, υμνώντας την σημερινή ιστορική μέρα της απόφασης για την εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή, ως ημέρα νίκης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε προηγουμένως δηλώσει πως “Παίρνουμε λίγο από το βάρος που κουβαλούσε μόνη η Μάγδα Φύσσα”.

«Η σημερινή ημέρα περνάει στην Ιστορία της χώρας ως μια ημέρα νίκης για το Κράτος Δικαίου, ως μια ημέρα νίκης για τη Δικαιοσύνη και, τελικά, ως μια ημέρα νίκης για την ίδια τη Δημοκρατία», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία χαιρετίζοντας την «ιστορική καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή».

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαιρετίζει, ακόμα, τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο προκειμένου να φωνάξουν υπέρ της νίκης της Δημοκρατίας, όπως σημειώνει. «Το πλατύ δημοκρατικό ρεύμα που σχηματίστηκε σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μαζί με τους χιλιάδες ακόμα πολίτες που δεν μπόρεσαν να έρθουν, αποτελεί τον πραγματικό προστατευτικό κλοιό της Δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι «πλέον είναι ευθύνη όλων να μην επιτραπεί ξανά στο φίδι του ναζισμού να μολύνει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα