Θεοδωρικάκος: Δεν έρχονται απολύσεις στο Δημόσιο

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. EUROKINISSI

Ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε την αξιωμαρτική αντιπολίτευση οτι δεν θέλει να δει τα πράγματα με λογική και αντικειμενικότητα. Τι είπε για το θέμα των απορριμμάτων.

«Απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο προφανώς δεν έρχονται» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών για το θέμα με τον αριθμό των συμβασιούχων στο Δημόσιο.

 Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μέσω του Real Fm χαρακτήρισε "πολύ λυπηρό που ακόμα και τώρα, έχουν περάσει δύο μήνες από τις εκλογές, και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει να δει τα πράγματα με λογική και αντικειμενικότητα", αναφερόμενος στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητεί διευκρινίσεις σχετικά με το ποια είναι η πολιτική της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και τη διατήρηση του κανόνα 1:1 για τις προσλήψεις στο δημόσιο.

ADVERTISING

 Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ακόμα ότι το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός θα δεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους περιφερειάρχες της χώρας για θέματα περιφερειακής ανάπτυξης.

Για το θέμα των απορριμμάτων, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι «πρωταρχική θέση σε ολόκληρη τη χώρα έχει η αποτελεσματική και οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος», ενώ ειδικά για την Αττική έκανε λόγο για «ωρολογιακή βόμβα».

«Είμαστε αποφασισμένοι, είναι θέμα υγείας, πολιτισμού και οικονομίας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλο τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με ένα ολοκληρωτικό σχέδιο. Είναι μια βασική προτεραιότητα του υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα κάνουμε πίσω και είναι μια απαίτηση της κοινωνίας και θα κριθούμε για τα αποτελέσματά μας αυτή την τετραετία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Πηγή: 

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τάκης Θεοδωρικάκος, Δημόσιο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεοδωρικάκος: Υπέρβαση του αριθμού των συμβασιούχων στο Δημόσιο κατά 9.000

Ερωτήματα ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική της κυβέρνησης στους συμβασιούχους

SHARE:

24Media Network