Τους βουλευτές των ΑΝΕΛ ενημερώνει αύριο ο Τσακαλώτος για το πολυνομοσχέδιο

O υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος
O υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος EUROKINISSI

Την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, ο υπουργός Οικονομικών θα ενημερώσει μετά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της ΚΟ του κυβερνητικού εταίρου

Για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα θα ενημερώσει αύριο, ημέρα κατάθεσης του στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, τους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο υπουργός Οικονομικών θα αναλύσει στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνητικού εταίρου τόσο τα μέτρα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης όσο και για το μεσοπρόθεσμο.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί αύριο στη Βουλή και θα ψηφιστεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Ο κ.Τσακαλώτος πριν δύο ημέρες είχε ενημερώσει και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορολόγητο, συντάξεις, ΕΝΦΙΑ, αλλά και η διαπραγμάτευση για το χρέος βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημέρωσης.

Ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης, ο οποίος είχε ζητήσει συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, διαμαρτυρήθηκε ότι η συγκεκριμένη ενημέρωση δε συνιστά σύγκληση της ΚΟ και ότι η ΚΟ θα πρέπει να συγκληθεί ανεξαρτήτως της συζήτησης σήμερα με τον υπουργό Οικονομικών. Ωστόσο αν και ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης χθες το άφηνε ανοιχτό, πηγές του Μαξίμου στη συνέχεια έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι δε θα συγκληθεί η ΚΟ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Ράβουν" το μοντέλο για το χρέος στο Παρίσι

Μεσοπρόθεσμο 2019- 2022: Περιθώριο οκτώ δισ ευρώ για ελαφρύνσεις

SHARE:

24Media Network