Τρύφων Αλεξιάδης: Λιποθύμησε μέσα στη Βουλή

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος - Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις", την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας - Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος - Ρυθμίσεις φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις", την Κυριακή 8 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια σε νοσοκομείο. Δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης. Στο πλευρό του έσπευσαν αρκετοί βουλευτές, ενώ αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη επιληπτική κρίση και αφού συνήλθε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην νευρολογική κλινική του Γεννηματάς.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης
SHARE:

24Media Network