Τζανακόπουλος για Εξεταστική: “Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη θα αποκαλυφθούν με κάθε μέσο”

Τζανακόπουλος για Εξεταστική: “Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη θα αποκαλυφθούν με κάθε μέσο”
Δημήτρης Τζανακόπουλος Eurokinissi

Ευθύνες στην κυβέρνηση, αλλά και στον πρωθυπουργό αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, επιρρίπτει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι οποίες "θα αποκαλυφθούν με τη χρήση όλων των διαθέσιμων κοινοβουλευτικών μέσων".

Για “αποτυχημένη επιχείρηση” της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ “με εντολή της κυβέρνησης να μετατρέψει τις διαδικασίες της Εξεταστικής σε εργαλείο συγκάλυψης”, έκανε λόγο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι “ενορχήστρωσε τις παράνομες ενέργειες” των υποκλοπών, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι “οι ευθύνες αυτές της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη θα αποκαλυφθούν με τη χρήση όλων των διαθέσιμων κοινοβουλευτικών μέσων”.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου:

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι διαδικασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές, τις οποίες διαδικασίες επιχείρησε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας με εντολή της Κυβέρνησης να μετατρέψει σε εργαλείο συγκάλυψης. Δεν τα κατάφερε.

Από όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες προκύπτει ότι η ΕΥΠ παρανόμως παρακολουθούσε τόσο τον κ. Ανδρουλάκη όσο και τον κ. Κουκάκη, όχι μόνο με τη διαδικασία της επίσημης επισύνδεσης, αλλά και με αξιοποίηση του παράνομου και κακόβουλου λογισμικού predator.

Πρόκειται για παράνομες ενέργειες για τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε απλώς γνώση, αλλά βάσιμα μπορεί να υποστηριχθεί ότι τις ενορχήστρωσε. Οι ευθύνες αυτές της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη θα αποκαλυφθούν με τη χρήση όλων των διαθέσιμων κοινοβουλευτικών μέσων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα