Βασίλης Λεβέντης: Συγκινεί ο γιος του – “Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή”

Βασίλης Λεβέντης: Συγκινεί ο γιος του – “Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή”
Ο Μάριος Γεωργιάδης στο πλευρό του πατέρα του, Βασίλη Λεβέντη InTime

Ο Μάριος Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του, ενώ ζήτησε κατανόηση αλλά και μία προσευχή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει ο πατέρας του.

Τις θερμές του ευχαριστίες προς όσους βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειάς του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει ο πατέρας του εξέφρασε, με ανάρτησή του στα social media, ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης.

Ο γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό, ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί και να κατανοήσει την κατάσταση που βιώνει η οικογένεια, καλώντας όσους επιθυμούν να προσευχηθούν για τον πατέρα του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.
Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα