Βενιζέλος: Το εθνικό συμφέρον προτάσσεται κάθε κομματικής επιδίωξης

Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλου μετά την ενημέρωση της ΚΟ για την σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλου μετά την ενημέρωση της ΚΟ για την σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου στο "Έθνος της Κυριακής"

Το βασικό δίδαγμα της κρίσης είναι πως «στην πατρίδα μας δεν υπάρχουν πια περιθώρια για μικρές, κομματικές ή προσωπικές επιλογές» δηλώνει στο "Έθνος της Κυριακής" ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει ότι και πάλι το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να διασφαλίσει τη σταθερή και ομαλή πορεία της κυβέρνησης και της χώρας και το έκανε.

«Το εθνικό συμφέρον προτάσσεται κάθε κομματικής επιδίωξης. Η Δημοκρατική Παράταξη και στο παρελθόν και τώρα υπάρχει χάριν του λαού και του Έθνους» τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρει πως αρχίζει τώρα μια νέα φάση κατά την οποία «απαιτούνται εγγυήσεις σοβαρότητας, ενότητας, αποτελεσματικότητας και επιτυχίας. Εγγυήσεις προγραμματικές, οργανωτικές, προσωπικές».

SHARE:

24Media Network