Βουλή: Κατατέθηκε πολυνομοσχέδιο για την πανδημία – Ρυθμίσεις για υγεία, ΜΜΜ και συντάξεις

Βουλή: Κατατέθηκε πολυνομοσχέδιο για την πανδημία – Ρυθμίσεις για υγεία, ΜΜΜ και συντάξεις
Ολομέλεια της Βουλής Eurokinissi

Νομοσχέδιο κατατέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, με επείγουσες ρυθμίσεις για την πανδημία, τα μέσα μεταφοράς και τις συντάξεις.

Νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, που υπογράφεται από το σύνολο των υπουργών της κυβέρνησης, κατατέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.

Στο σχέδιο νόμου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ρυθμίσεις του υπουργείου Υγείας για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού, του υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών για την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του υπουργείου Εργασίας για την επιτάχυνση της απονομής συντάξεων, του υπουργείου Εσωτερικών για τη ρύθμιση οφειλών προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και του υπουργείου Οικονομικών για επείγουσες φορολογικές ρυθμίσεις.

Παράλληλα, περιλαμβάνονται επίσης ρυθμίσεις των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Μετανάστευσης και Ασύλου, Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα