Βούλτεψη: "Μάγος ο Τσίπρας. Θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές"

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην συνάντηση τους την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πραματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα ως νέος πρόεδρος της Κομισιόν.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην συνάντηση τους την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πραματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα ως νέος πρόεδρος της Κομισιόν. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σκληρή κριτική στον Α. Τσίπρα για την ομιλία του στη ΔΕΘ, από την κυβερνητική εκπρόσωπο. Τον κατηγόρησε για "απατηλό πρόγραμμα" και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα

"Ο Αλέξης Τσίπρας διακήρυξε, από το βήμα της ΔΕΘ, ότι λεφτά υπάρχουν", δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Βούλτεψη ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του "τζάμπα", μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων, χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, "γέννησε" εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά... επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

"Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης", συνέχισε η κ. Βούλτεψη σημειώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε 9 δισ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο "την ώρα που είναι βέβαιο ότι με το απατηλό "πρόγραμμά" του θα έχουμε φύγει από το ευρώ".

Η κυβερνητική εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι υποτιμώντας τη μνήμη και τη νοημοσύνη του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως έχει για αρχηγό κάποιο μάγο.

"Με τη διαφορά ότι είναι πια σίγουρο πως αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές!", κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Βούλτεψη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση
SHARE:

24Media Network