Ξανθός για Κικίλια: Η αμετροέπεια σε στιγμές κρίσης είναι τραγική

Ξανθός για Κικίλια: Η αμετροέπεια σε στιγμές κρίσης είναι τραγική
Ο Ανδρέας Ξανθός Eurokinissi

Με σκληρή ανακοίνωση απαντά ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας για την κατάσταση του ΕΣΥ

Για αμετροέπεια κατηγορεί τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρεάς Ξανθός, αναφορικά με την δήλωση του πρώτου ότι σε λίγους μήνες στο ΕΣΥ, έγιναν όσα δεν έγιναν επί 46 χρόνια.

Η δήλωσή αυτή του υπουργού, έγινε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία ο Βασίλης Κικίλιας προανήγγειλε καθολικό lockdown με ισχύ έναν μήνα.

“Η αμετροέπεια σε στιγμές κρίσης είναι τραγική. Και εκθέτει. Την ώρα της αναγγελίας του lockdown και της κατάρρευσης του κυβερνητικού success story, δεν μπορεί ο κ. Κικίλιας να λέει ανερυθρίαστα ότι όσα έκανε η κυβέρνηση σε λίγους μήνες στο Σύστημα Υγείας δεν έγιναν επί 46 χρόνια, από τη μεταπολίτευση και μετά!

Αν είναι έτσι τότε γιατί οι αντοχές του ΕΣΥ εξαντλήθηκαν από την αρχή του δεύτερου επιδημικού κύματος; Κοροϊδία λοιπόν η «θωράκιση», ο «διπλασιασμός των ΜΕΘ», οι «χιλιάδες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού»;

Ποιος λέει την αλήθεια, ο Υπουργός ή άνθρωποι της «πρώτης γραμμής» και η σκληρή πραγματικότητα των νοσοκομείων; Η κοινωνία αυτή την ώρα απαιτεί ειλικρίνεια, σχέδιο και κυρίως ασφάλεια για την υγεία, την εργασία και το εισόδημα των ανθρώπων. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι φανερό δεν μπορεί να τα εγγυηθεί”, αναφέρει η ανακοίνωση του Α. Ξανθού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα