Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Ανατολική Αττική ο Πετσας

Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Ανατολική Αττική ο Πετσας
Στέλιος Πέτσας και Κυριάκος Μητσοτάκης

Μια ακόμη υποψηφιότητα εξωκοινοβουλευτικου υπουργου με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές ανακοινώθηκε σήμερα.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του 2023 θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε βεβαίως ότι στόχος είναι η ενίσχυση της γυναικείας παρουσίας στα γαλάζια ψηφοδέλτια και ότι οι τέσσερις υποψήφιες θα κατέβουν στις εκλογές του 2023, πλην όμως αυτό δεν σταμάτησε τις φήμες πως οι κάλπες είναι πιθανό να στηθούν το φθινόπωρο.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που ανακοινώνονται υποψηφιότητες εξωκοινοβουλευτικών στελεχών της κυβέρνησης. Στο Νότιο Τομέα Αθηνών έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα δώσει τη μάχη του σταυρού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Και στο Δυτικό Τομέα Αθηνών έχει επίσης ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πάλαι πότε στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα