Κεντρώο ΚΚΕ

Εργασίες του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στον Περισσό. Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου με την παρουσίαση της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εργασίες του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στον Περισσό. Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου με την παρουσίαση της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τρία νέα πρόσωπα εξελέγησαν στο πολιτικό γραφείο aka politburo του ΚΚΕ, καθώς ένα από τα προηγούμενα μέλη δεν επανεξελέγη (Δημήτρης Γόντικας) και προστέθηκαν και δύο επιπλέον μέλη, με το ανώτατο όργανο του κόμματος να αριθμεί πλέον μαζί με το γραμματέα 13 άτομα. Ενδιαφέρον έχει ότι εκ των νέων μελών του πολιτικού γραφείου, ο Μάκης Παπαδόπουλος έχει εκφράσει στο παρελθόν την άποψη ότι οι μάχες δίνονται στο κέντρο- το πολιτικό, όχι της Αθήνας. Θα σημαίνει κάτι αυτό για τη γραμμή του ΚΚΕ στο εξής; Θα φανεί στην πράξη.

SHARE:

24Media Network