Τι ξέρει ο Γκουαλτιέρι

ΑΘΗΝΑ-Σε εκδήλωση του TVXS , με θέμα: «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας» στο Πολεμικό Μουσείο// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ-Σε εκδήλωση του TVXS , με θέμα: «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας» στο Πολεμικό Μουσείο// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Χθες κατά τη συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα στο Ευρωκοινοβούλιο ο Γιώργος Κύρτσος της ΝΔ είπε πως ο λόγος για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση είναι τα εσωκομματικά προβλήματα στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Στέλιου Κούλογλου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κούλογλου επικαλέστηκε το σοσιαλδημοκράτη Γκουαλτιέρι (πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Ευρωβουλής), ο οποίος κατηγόρησε το Σόιμπλε ότι εκείνος παίζει με τη φωτιά, καθώς και άλλους ευρωβουλευτές όπως η Σκα Κέλλερ των Πράσινων, που κατήγγειλαν Σόιμπλε και ΔΝΤ. Ο Κύρτσος σε αυτό απάντησε ότι έχουν και οι πιστωτές απαιτήσεις που δεν πρέπει να ικανοποιηθούν, αλλά επέμενε ότι φταίει η ελληνική κυβέρνηση. Πρόσθεσε μάλιστα πως ξέρει καλύτερα την ελληνική κατάσταση απ’ ότι ο σοσιαλδημοκράτης Γκουαλτιέρι.

SHARE:

24Media Network