Βουβό σινεμά: Ο Μητσοτάκης 'έκοψε' τον ήχο στη συνάντηση με Τσίπρα

Στιγμιότυπο από την συνάντηση του Πρωθυπουργου Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο τησ Νέας Δημοκρατία Κυριάκο Μητσοτάκη,προκειμένου να τον ενημερώσει για τις επαφές του στο Νταβός, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την συνάντηση του Πρωθυπουργου Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο τησ Νέας Δημοκρατία Κυριάκο Μητσοτάκη,προκειμένου να τον ενημερώσει για τις επαφές του στο Νταβός, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Απορίες προκάλεσε το γεγονός ότι κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Σκοπιανό στο Μαξίμου δεν υπήρχε φυσικός ήχος και ο πρωθυπουργός με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχαν διάλογο μπροστά στις κάμερες. Δεν έφταιγε όμως κάποιο τεχνικό πρόβλημα, αντιθέτως επρόκειτο για επιβεβαίωση του κακού κλίματος. Από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσαν ανακοίνωση: "Ενημερώνουμε ότι η απουσία ήχου στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οφείλεται σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό". Το γεγονός επιβεβαίωναν από τη ΝΔ. Αλλά εδώ βέβαια κάποιοι εισηγούνταν στο Μητσοτάκη να μην δεχθεί καν να συναντήσει τον Τσίπρα, α λα Σαμαράς. Και κάπως έτσι η συνάντηση έμοιαζε με βουβό σινεμά.

ADVERTISING

24Media Network