Η μέρα της κρίσης πλησιάζει: πρώτη αφίσα για τον Δικαστή Ντρεντ

Η μέρα της κρίσης πλησιάζει: πρώτη αφίσα για τον Δικαστή Ντρεντ

Διαβάστε για τη μεγάλη επιστροφή του διάσημου Δικαστή Ντρεντ στις μεγάλες οθόνες. Το NEWS 247 σε συνεργασία με το Flix.gr

''Dredd this September'' Οχι λόγω της οικονομικής κρίσης, ούτε επειδή μόλις θα έχουν τελειώσει οι Ολυμπιακοί του Λονδίνου, αλλά γιατί τότε, ο διασημότερος Βρετανός ήρωας κόμικ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Βλέποντας μόνο την πρώτη αφίσα του ''Dredd'', κατάμαυρη, δυσοίωνη, απειλητική, δεν υπάρχει περιθώριο αμφιβολίας ότι αυτός εδώ ο Δικαστής Ντρεντ θα είναι τόσο σκληρός όσο στο χαρτί, στο κλασικό βρετανικό κόμικ της 2000AD.

Στην παραγωγή ο Ντάνι Μπόιλ και στο σενάριο ο Αλεξ Γκάρλαντ, διαθέτουν ικανά διαπιστευτήρια για να υπερβούν το χαμηλό προφίλ του σκηνοθέτη Πιτ Τράβις (''Endgame'', ''Vantage Point'') και να μας προετοιμάσουν για μια εκδοχή πιο σκοτεινή και αυθεντική από εκείνη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε του 1995.

Άλλωστε, ο Καρλ Ούρμπαν (να τον λέμε Ερμπαν;), που έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ορκίζεται ότι σε όλη τη διάρκεια της ταινίας δεν πρόκειται να βγάλει το κράνος του Δικαστή Ντρεντ από το κεφάλι του!

Διαβάστε περισσότερα για το ''Dredd'' εδώ και δείτε στο gallery την αφίσα, creative art και φωτογραφίες από την ταινία, που βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου.

SHARE:

24Media Network