Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μετάνιωσε που “σκότωσε” τον Απόλλο Κριντ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μετάνιωσε που “σκότωσε” τον Απόλλο Κριντ
outnow.ch

Από όλα όσα έκανε στις ταινίες του Ρόκι, ο Σταλόνε παραδέχτηκε ότι ο θάνατος του πρώην ανταγωνιστή του, ήταν το μεγαλύτερό του λάθος.

Μετά από πέντε ταινίες και ένα reboot του franchise που μας έδωσε δύο νέες ταινίες από το σύμπαν του Ρόκι, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να βγάλει από μέσα του κάτι που τον βασάνιζε για χρόνια. Και αυτό έχει να κάνει με την τύχη του Απόλλο Κριντ.

Ο Σλάι παραδέχτηκε πρόσφατα ότι μετανιώνει που άφησε τον Ντράγκο να “σκοτώσει” τον πρώην αντίπαλο/νυν προπονητή του στην τέταρτη ταινία της σειράς, κάτι που πια δεν μπορεί να πάρει πίσω. Όπως δεν μπορεί να πάρει πίσω και τις αμέτρητες παιδικές καρδιές που ράγισε, επιτρέποντας στον γιγαντόσωμο Ρώσο να ρίξει νεκρό μπροστά στα μάτια μας έναν από τους πιο συμπαθείς ήρωες ολόκληρου του franchise.

Για τους πέντε έξι που δεν είναι εξοικειωμένοι με το σύμπαν του Ρόκι, ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Στην πρώτη ταινία, ο Ρόκι Μπαλμπόα, ένας άσημος πυγμάχος από τη Φιλαδέλφεια εμφανίζεται από το πουθενά για να παλέψει με τον Απόλλο Κριντ. Έρχονται ισοπαλία, αλλά ο Ρόκι στην συνείδηση του κόσμου είναι σαν να έχει νικήσει. Στη δεύτερη ταινία της σειράς, ο Ρόκι τον κερδίζει κανονικά, στην τρίτη ο χαμένος γίνεται προπονητής του και στην τέταρτη ταινία, ο Κριντ και ο Μπαλμπόα, φίλοι πια, οργανώνουν έναν αγώνα επίδειξης μεταξύ του αποσυρμένου πια Κριντ και του Ιβάν Ντράγκο, ενός Σοβιετικού που έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά καρικατούρας που έδιναν οι Αμερικανοί στους Ρώσους εν μέσω Ψυχρού Πολέμου. Σ’ αυτόν τον αγώνα, ο Κριντ δεν θα πάρει στα σοβαρά το ματς, θα το δει σαν μια γιορτή και θα πέσει νεκρός απ’ τις γροθιές του δεύτερου, που δεν ήξερε καν τι θα πει η λέξη “γιορτή”.

outnow.ch

Και αν για κάτι μετανιώνει περισσότερο ο Σταλόνε, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα, είναι που επέτρεψε να συμβεί αυτός ο θάνατος.

“Ήταν ανόητο. Καταρχάς, το “Rocky 5” δεν θα έπρεπε ποτέ να γυριστεί και το “Rocky 4″ δεν θα έπρεπε ποτέ να γυριστεί… με αυτόν τον τρόπο”. Εξήγησε μάλιστα ότι αν έπρεπε να το ξανακάνει από την αρχή, ο Κριντ δεν θα πέθαινε από τα χτυπήματα αλλά θα επιζούσε με κινητικά προβλήματα και θα συνέχιζε να προπονεί τον Ρόκι από το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Σταλόνε κυκλοφόρησε ξανά ένα νέο cut του “Rocky IV”, το οποίο, αν και δεν αλλάζει τη μοίρα του Κριντ με κάποιον σημαντικό τρόπο, προσθέτει περίπου 40 λεπτά κομμένων πλάνων από την ταινία. Μια έκδοση μάλλον για τους πολύ φανατικούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα