Eurovision 2023: Αυτό το πρόσωπο αντικαθιστά τον Καπουτζίδη στον σχολιασμό

Eurovision 2023: Αυτό το πρόσωπο αντικαθιστά τον Καπουτζίδη στον σχολιασμό
Γιώργος Καπουτζίδης papadakispress

Αυτό είναι το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη στον σχολιασμό της Eurovision 2023. Τι ισχύει με τη Μαρία Κοζάκου.

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια ο Γιώγος Καπουτζίδης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός για τα σχόλιά του στην περιγραφή της Eurovision, δεν θα συνεχίσει την παρουσία του στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος είχε ενημερώσει την ΕΡΤ, από τον περασμένο Ιούνιο, πως θα σταματήσει την συνεργασία του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Δημόσια Τηλεόραση αναζητούσε το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στον σχολιασμό της Eurovision 2023. Φήμες έλεγαν πως αυτός θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αγαπά ιδιαίτερα τον διαγωνισμό τραγουδιού, κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει.

Το άτομο που θα πάρει τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη στο σχολιασμό της Eurovision 2023 θα είναι η Τζένη Μελιτά, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό μας».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: “Η Κρατική Τηλεόραση ψάχνει να βρει ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, μετά την επιλογή του Γιώργου Καπουτζίδη. Είχαν γίνει κάποιες σκέψεις για τον Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά αυτό το σενάριο δεν προχώρησε. Παρουσιάστρια της Eurovision θα είναι η Τζένη Μελιτά και μαζί της θα είναι η Μαρία Κοζάκου που είναι η σταθερά.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Ο 67ος Διαγωνισμός της Eurovision αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την νίκη της Ουκρανίας στον περσινό θεσμό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα