H Ariana Grande “στέγνωσε τα δάκρυά της” και επιστρέφει στη δισκογραφία

H Ariana Grande “στέγνωσε τα δάκρυά της” και επιστρέφει στη δισκογραφία
Η Ariana Grande Rich Fury/Invision/AP

Το νέο της τραγούδι "No Tears Left To Cry" παραπέμπει στο τρομοκρατικό χτύπημα της 22ας Μαΐου 2017 στη συναυλία της στο Μάντσεστερ

Η επάνοδος της Ariana Grande στη δισκογραφία είναι γεγονός: Η σταρ της pop έδωσε μία γεύση από το νέο της τραγούδι «No Tears Left To Cry» σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε για τον σκοπό αυτό στο Λονδίνο, ενώ η πρεμιέρα του έγινε στο ραδιοφωνικό αέρα του «BBC Radio 1».

Πηγή έμπνευσης για το κομμάτι ήταν η τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της 24χρονης τραγουδίστριας στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017, κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι (ανάμεσά τους και παιδιά) και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 500.

Παρόλο που δεν αναφέρεται ολόκληρο  το τραγούδι στο τραγικό γεγονός, οι στίχοι “No Tears Left To Cry” προκαλούν συγκίνηση από το πρώτο άκουσμα, ενώ στο επίσημο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε εμφανίζεται μία μέλισσα που αποτελεί σύμβολο της πόλης του Μάντσεστερ.

Το «No Tears Left To Cry» σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία της 24χρονης pop star μετά το τρίτο προσωπικό άλμπουμ της, το πλατινένιο «Dangerous Woman» που έκανε ντεμπούτο στο Νο2 του αμερικανικού «Billboard 200». Ο δίσκος περιείχε επιτυχίες όπως το ομότιτλο και τριπλά πλατινένιο «Dangerous Woman», το επίσης τρεις φορές πλατινένιο «Into You» και την τέσσερις φορές πλατινένια συνεργασία με τη Nicki Minaj στο «Side To Side», το video clip του οποίου μετρά σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα