Måneskin: Το ασύλληπτο ποσό για ένα εισιτήριο σε συναυλία τους

Måneskin: Το ασύλληπτο ποσό για ένα εισιτήριο σε συναυλία τους
Οι Måneskin Instagram @maneskinofficial

Πόσο άραγε κοστίζει ένα εισιτήριο για μια συναυλία των Måneskin; Η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη...

Οι Måneskin με τον πολυσυζητημένο frontman του συγκροτήματος Νταμιάνο Ντάβιντ έφεραν τη νίκη για την Ιταλία στη φετινή Eurovision, με τη χώρα να αναλαμβάνει τη διοργάνωση του 2022. Η μπάντα απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία μετά τον διαγωνισμό, ετοιμάζοντας νέα κομμάτια για τα εκατομμύρια θαυμαστών.

Τα μέλη του συγκροτήματος, το οποίο δημιουργήθηκε από τέσσερις συμμαθητές και φίλους, έπαιζαν μουσική στους δρόμους της συνοικίας Colli Portuensi της Ρώμης και δύσκολα θα μπορούσαν να φανταστούν ότι κάποια μέρα θα κέρδιζαν τη Eurovision.

Ο τραγουδιστής Νταμιάνο Ντάβιντ, η μπασίστα Βικτόρια Ντε Αντζελις, ο κιθαρίστας Τόμας Ράτζι, και ο ντράμερ Ίθαν Τόρκιο απέκτησαν φήμη αφού κατέληξαν στη δεύτερη θέση στην ενδέκατη σεζόν του ιταλικού X Factor το 2017 και τέσσερα χρόνια μετά ήρθε η νίκη στην Eurovision.

Οι Ιταλοί Måneskin συνεχίζουν να εξαργυρώνουν τη φήμη που απέκτησαν μετά τη νίκη τους στη Eurovision. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους βίντεο κλιπ για το κομμάτι “I wanna be your slave” σε αγγλικό στίχο, το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία, καθώς έχει ξεπεράσει τα 32 εκατ. views.

Το Ευρωπαϊκό μουσικό Tour του συγκροτήματος έχει ήδη ξεκινήσει, με προγραμματισμένες συναυλίες σε Ιταλία, Αυστρία, Πολωνία, Γερμανία, Δανία και Ολλανδία.

Πόσο, όμως, κοστίζει ένα εισιτήριο για μια συναυλία των Måneskin;

Μετά από μια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι η τιμή ενός και μόνο εισιτηρίου είναι αρκετά τσιμπημένη…

Συγκεκριμένα, για τις περισσότερες συναυλίες του ροκ συγκροτήματος, η τιμή για ένα εισιτήριο ξεκινά από τα 200 ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει έως και τα 700 ευρώ, όταν πρόκειται για μια VIP θέση!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα