Οι “καλύτεροι Tindersticks που είδαμε ποτέ” θα είναι οι επόμενοι;

Διαβάζεται σε 3'
Οι Tindersticks
Οι Tindersticks έρχονται ξανά στην Αθήνα

Οι Tindersticks κυκλοφορούν δίσκο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και εμείς θα τον ακούσουμε στις 2 Νοεμβρίου στο City Theater – στη γνώριμη γι’ αυτούς φθινοπωρινή Αθήνα.

Οι Tindersticks επιστρέφουν στην Αθήνα το επόμενο φθινόπωρο, τότε που ατμόσφαιρά της τους ταιριάζει ιδανικά.

Η Αθήνα το φθινόπωρο είναι στα καλύτερά της. Ένα ιδανικό σκηνικό για τους αγαπημένους Tindersticks και τη μουσική τους, που έρχονται για μια φθινοπωρινή συναυλία στις 2 Νοεμβρίου στο City Theater στη γνώριμη γι’ αυτούς Αθήνα. Στις αποσκευές τους φέρνουν καινούργιο υλικό από τον τελευταίο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο!

Tindersticks – Το φθινόπωρο του 2024 έρχονται στην Αθήνα

Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία των Tindersticks είναι ότι δημιουργούν μια εσωτερική σύνδεση με το κοινό της. Μία σύνδεση που οφείλεται στην αλήθεια που εκπέμπει η μουσική τους. Αφήνουν πίσω τους ένα ξεκάθαρο στίγμα: αξεπέραστη μουσική και εκπληκτικές συναυλίες.

Μέσα από κάθε νότα, κάθε λέξη και κάθε στροφή, αφηγούνται ιστορίες που αγγίζουν τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Και κάθε φορά που αποχωρούν από τη σκηνή, μας αφήνουν με την αίσθηση ότι αυτή η στιγμή ήταν μοναδική, σπάνια, καταλυτική.

 

 

Το ελληνικό κοινό αναγνώρισε το εκλεπτυσμένο γούστο, την πολυχρωμία και τον συναισθηματικό πλούτο των Tindersticks, μίας μπάντας που ξέρει να συνδυάζει τον ροκ ήχο με τα έγχορδα, το πιάνο, τα αρμονικά φωνητικά και πλήθος άλλα στοιχεία από την ορχηστρική jazz, τη soul και τη lounge ποπ της δεκαετίας του 1960. Οι Tindersticks – με ιστορία πάνω από τριάντα χρόνια – χαράσσουν τη δική τους πορεία και αποθεώνουν τη μελωδία με ένα μοναδικά δικό τους τρόπο.

Σαν τους τροβαδούρους του παρελθόντος, οι Tindersticks, ποιητές και μουσικοί μαζί, μιλάνε τη γλώσσα του σύγχρονου κόσμου με τραγούδια για την αγάπη, για τους ανεκπλήρωτους έρωτες, τους περιπλανώμενους ανθρώπους, για πάθη που δεν έσβησαν ποτέ, για το βάθος των ανθρώπινων συναισθημάτων. Περιπλανώμενοι και οι ίδιοι, μας ταξιδεύουν σε διαφορετικούς μουσικούς τόπους και σύμπαντα.

 Stuart Staples: “Ανυπομονούμε τόσο πολύ να επιστρέψουμε στην Αθήνα”

Από την πρώτη συναυλία τους στην Ελλάδα, οι Tindersticks έχουν κατακτήσει μια υψηλή θέση στην καρδιά του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού. Οι “καλύτεροι Tindersticks που είδαμε ποτέ” θα είναι απλά οι…επόμενοι! Ο Stuart Staples μας θυμίζει την αμέσως προηγούμενη εμφάνισή τους στην Ελλάδα:

«Ανυπομονούμε τόσο πολύ να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Η σύνδεση που νιώσαμε με όλους στο Μέγαρο Μουσικής το φθινόπωρο του ’22 είναι ακόμα δυνατή και ζωντανή στη μνήμη μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους ξανά τον Νοέμβριο.»

 

Κάθε φορά που τους ακούμε, ένα νέος ισχυρός δεσμός δημιουργείται, τα συναισθήματα που γεννούν δεν ξεθωριάζουν. Μία ανεξίτηλη ανάμνηση, μία συγκίνηση που και την κουβαλάμε μέσα μας για πάντα.

Πληροφορίες Εισιτηρίων: Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 15 Μαρτίου more.com, τηλεφωνικά 211 7700 000 more spots Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης, http://tickets.public.gr/ Kαταστήματα Public
https://www.public.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα